Asistenta vanzari
Telefon asistenta vanzari
0358 401 722

Romanian Bulgarian Chinese (Simplified) English French German Hungarian Italian Russian Spanish Turkish

Banner_nou

Despre noi - SC MARBIS SRL - Producator articole textile

Cu o traditie indelungata in domeniul productiei de textile, SC Marbis SRL este o companie cu capital integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in Sebes, Alba. Inca de la infiintare, 1993, tinta Marbis a fost sa devina un producator important de articole textile din Romania.

Obiectul principal de activitate este producerea de lenjerii de pat din bumbac neted, satin si creponat, perne, pilote, fete de masa, naproane, cuverturi si alte articole de casa. Clientii finali sunt atat cei casnici cat si restaurante, hoteluri, pensiuni, spitale si clinici.

Supletea si flexibilitatea tehnologica a societatii asigura o adaptabilitate maxima a produselor la cerintele pietei, acoperind atat cerintele de calitate, cat si cele de pret, in functie de materia prima folosita si de puterea de cumparare a clientilor.

Odata cu finalizarea procesului investitional care continua prin constructia unei hale cu destinatie depozit, birouri si show-room(pe langa hala de productie finalizata) capacitatea de productie va permite extinderea activitatii de distributie.

Clienti retail – aproximativ 75% din judetele tarii (marcate cu verde)

Distributia se realizeaza cu mijloacele de transport proprii, conditiile de livrare catre marile centre comerciale fiind franco-depozit beneficiar.

Realizarea produselor testile este asigurata de masini moderne de cusut si taiat, de tip Brother, Rimoldi si Durkopp de mare productivitate- circa 300 buc. din fiecare produs/zi.

Strategia de fond referitor la politica de pret este cea a „preturilor sub cele concurentiale”.

Avantajele competitionale: personalul tanar si entuziast, tehnologie moderna care permite obtinerea unor produse la standarde de calitate internationala, un raport calitate-pret foarte competitiv in comparatie cu ofertele de pe piata, o infrastructura la standarde europene, planuri investitionale care asigura dezvoltarea pe termen lung a companiei.

Valorile companiei sunt centrate pe respectul fata de clienti si parteneri, prin onorarea la timp si in cele mai bune conditii ale contractelor si consideratia fata de angajatii care asigura indeplinirea misiunii Marbis.

Marbis SRL - Hala productie textile
Viziteaza magazinul Lenjerie de pat pe ShopMania