HORECA Hoteluri Restaurante Cafenele

Asistenta vanzari
Telefon asistenta vanzari
0358 401 722
Promotii magazin online
Abonare newsletter!
Fii la curent cu promotiile si noutatile de pe site-ul ww.marbis.ro.

Ce inseamna HORECA?

Termenul HORECA se refera la un sector din industria hoteliera si a serviciilor alimentare, in special a unitatilor care pregatesc si servesc alimente si bauturi. Termenul HORECA este o abreviere silabica a cuvintelor Hotel / Restaurant / Cafenea. Alte surse informeaza ca termenul vine de la cuvintele Hotel / Restaurant / Catering.

Acest termen este folosit n ??rile de Jos, unde se crede ca ar proveni, de?i este, de asemenea, utilizat n Spania, Portugalia, Belgia, Romnia ?i companii interna?ionale specializate b?utur? n acest sector.

Segmentul HoReCa cuprinde ansamblul echipamentelor, produselor, accesoriilor si serviciilor care sunt folosite in aceasta industie, de la alimente, echipamente, mobilier, articole textile etc la utilaje si software.

Firma Marbis, produce si comercializeaza articole textile create special pentru mediul de business, HORECA. Acestea sunt realizate din materiale cu tesaturi foarte rezistente un confort maxim, durabilitate ?i rezisten?? la mai multe sp?l?ri. Produsele sunt create special pentru o utlizare intensa in hoteluri, pensiuni, restaurante, camine, spitale, cantine etc.

Puteti vizualiza produsele Horeca realizate de Marbis, accesand sectiunea speciala a site-ului marbis.ro: Lenjerii de pat HORECA, Pilote de pat HORECA, Perne HORECA, Cuverturi HORECA, Protectii de saltea HORECA, Prosoape HORECA, Fete de masa HORECA.

Viziteaza magazinul Lenjerie de pat pe ShopMania