HORECA Hoteluri Restaurante Cafenele

Asistenta vanzari
Telefon asistenta vanzari
0358 401 722
Promotii magazin online

Parteneri Marbis

Abonare newsletter!
Fii la curent cu promotiile si noutatile de pe site-ul ww.marbis.ro.

www.marbis.ro - dormi de placere

Bine ai venit la magazinul nostru online!

marbis.ro iti ofera produse de cea mai buna calitate la preturi de fabrica. Obiectivul nostru este sa oferim servicii de calitate astfel incat toti clientii nostri sa aiba o experienta placuta cand aleg site-ul nostru pentru a face cumparaturi online.

Momentan, prin magazinul online marbis.ro, vindem lenjerie de pat, pilote de pat, perne, protectii de saltea, prosoape, fete de masa, cuverturi de pat, produse realizate cu atentie de firma noastra la fabrica de productie din Sebes - Alba.

Suntem in curs de extindere si in scurt timp vom imbogatii oferta noastra de produse.

Avem o echipa bine organizata care va asigura ca toate comenzile dumneavoastra vor ajunge la timp.

Te invitam sa descoperi produsele si ofertele noastre!


 

SC MARBIS SRL - Producator articole textile

 

Avand o traditie indelungata in domeniul productiei de textile, SC Marbis SRL este o companie cu capital integral romanesc ce isi desfasoara activitatea in Sebes, Alba.

SC Marbis SRL a fost infiintata in anul 1993 axandu-si activitatea pe productia de textile de casa. Obiectul principal de activitate este producerea de lenjerii de pat din bumbac neted si creponat, perne, pilote, fete de masa, naproane, cuverturi si alte articole de casa.

Realizarea produselor este asigurata de masini moderne de cusut si taiat, de tip Brother, Rimoldi si Durkopp de mare productivitate- circa 300 buc. din fiecare produs/zi.

Marbis SRL - Hala productie textile
Viziteaza magazinul Lenjerie de pat pe ShopMania